Praktik i Coop

Det er sjovt at prøve sig selv af i nye omgivelser. Hos Coop kan du komme i praktik som en del af din uddannelse. Som folkeskoleelev kan du komme i erhvervspraktik, og som studerende kan du enten komme i studiepraktik eller bruge din Dagsværksdag hos os.

Opgaverne som praktikant er meget varierende og afhænger helt af hvor du er i praktik henne. Kontakt din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller Coops servicekontor for at aftale din praktik nærmere.

Erhvervs- og studiepraktik

Som elev i 8., 9. eller 10. klasse, kan man komme i praktik på en arbejdsplads. Erhvervspraktikken varer normalt en uge.
Hvis du har lyst til at bruge din erhvervspraktik hos Coop, kan du kontakte din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller Coops servicekontor.

Som studerende på en videregående uddannelse, er der ofte indlagt en studiepraktik. Uanset om du skal skrive studieopgave, afgangsprojekt eller skal i studiepraktik, er du meget velkommen til at kontakte Coops servicekontor.

Dagsværksdagen

Dagsværksdagen er årlig dag, hvor studerende på ungdomsuddannelserne, arbejder en dag og donerer lønnen til et projekt der skaber global udvikling. Det er organisationen Operation Dagsværk der står bag dagen.

Har du lyst til at holde din dagsværksdag i Coop, er du meget velkommen til at kontakte din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller Coops servicekontor.

Se mere om dagsværksdagen her.