KONTORELEV

Brænder du for at kreere lækre specialiteter, hvor smag og gode råvarer går hånd i hånd, og hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg på fremtidens madoplevelser? Så kan uddannelsen som gourmetdelikatesseelev med stor sandsynlighed være noget for dig. I Coop går vi op i at følge med de nye trends samt lytte til vores kunders behov – derfor er der også rig mulighed for at eksperimentere med nyskabende og kreative måltidsløsninger.

Uddannelsen

Uddannelsen er skræddersyet på den måde, at du vil være i butikken størstedelen af tiden, hvor du vil få den praktiske erfaring og blive en del af et professionelt team. Du får en uddannelsesplan tildelt og vil have løbende kontakt med din leder, som følger op på din udvikling og trivsel. I løbet af uddannelsen vil du også deltage på skoleophold af en varighed på i alt 15 uger. Her vil du indgå i en hverdag med Coops øvrige gourmetdelikatesseelever, hvor du vil blive en del af et stærkt sammenhold og få et netværk på tværs af Coops butikskæder.

Coops POWER-moduler

Udover grunduddannelsen deltager du også på 4 ekstra skoleophold sammen med øvrige Coop gourmetslagterelever – både for dem med speciale i butik og speciale i delikatesse.  I Coop vil vi gerne gøre noget ekstra for vores elever, som altid leverer en stor indsats i vores butikker. Du vil her blive undervist i Coops kultur og historie, råvarer og måltider samt styrket kollega-fællesskab. Nogle fede uger hvor du vil opleve, at være del af en stor organisation med mange muligheder og med højt til loftet.

Varighed

Uddannelsen varer mellem 3-4 år alt efter, hvilken baggrund du har.

Adgangskrav

For at starte som Kontorelev elev i Coop, skal du have gennemført EUD/EUX business, HHX, STX, HTX eller HF. Hvis du har en STX, HTX eller HF kræver det dog, at du gennemfører 5 ugers EUS forløb før du kan starte på uddannelsen. EUS kan tages online.

Løn under uddannelse

Du får naturligvis løn, når du har indgået en uddannelsesaftale med os.