KONTORELEV

Ønsker du at være en del af et lærerigt og udviklende miljø og få en bred indsigt i, hvad det vil sige at drive en af Danmarks største virksomheder med over 40.000 ansatte? Så kan uddannelsen som kontorelev med speciale i administration med stor sandsynlighed være noget for dig.

Du vil få en hverdag med fuld fart på og ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Samtidig vil du være i kontakt med leverandører og kolleger på tværs af afdelinger og få en stor kontaktflade. Uddannelsen giver dig en bred vifte af kompetencer indenfor indkøb, marketing og HR.

Uddannelsen

Du vil få et spændende og afvekslende uddannelsesforløb som veksler mellem arbejde på Coops servicekontor i Albertslund og skoleophold på Knord, Lyngby. På Coops servicekontor har du mulighed for at prøve kræfter med to forskellige afdelinger inden for indkøb, HR og marketing. På skoleopholdene kan du vælge mellem forskellige valgfag ud fra det specifikke område, du ønsker at beskæftige dig med i fremtiden. Du vil blive en del af et elevnetværk med Coops øvrige kontorelever med både faglige og sociale aktiviteter.

Varighed

Uddannelsen varer 2 år

Adgangskrav

Du kan blive kontorelev, hvis du har gennemført STX, HTX, HF eller EUX. Hvis du har STX, HF eller HTX baggrund skal du først gennemført et 5 ugers opkvalificerende kursus. Dette kan tages online.

Løn under uddannelse

Du får naturligvis løn, når du har indgået en uddannelsesaftale med os.